Search Results forblaendende-hojder.pdf

Lets read or download Blaendende Hojder ebook pdf, more than 1 million titles of books available for download anytime. Secure your downloads by sign up as free members to obtain full access to all free books online.

Tusinde etager (2) - Blændende højder

Tusinde etager (2) - Blændende højder ebook ISBN: 870220438X
Publisher: Gyldendal A/S
Author: Katharine McGee
Number of Pages: N.A 
File: tusinde-etager-2-blændende-højder.pdf
Reads: 4801455
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

New York, 2118. En glitrende vision af en fremtid, hvor alt er muligt – hvis man ønsker det brændende nok. LEDA bliver hjemsøgt af mareridt om det, der skete den værste aften i hendes liv. Hun er bange for, at sandheden skal slippe ud, og derfor hyrer hun Watt, hendes personlige superhacker, til at holde øje med vidnerne fra den aften. RYLIN får et legat til en eliteskole på de øverste etager. Men hvis hun skal gå i skole der, kan hun ikke undgå at møde den fyr, hun er forelsket i; ham, som fik sit hjerte knust af hende, og som knuste hendes som straf. AVERY kæmper for at leve med sin forbudte forelskelse — findes der noget sted i verden, hvor hun og Atlas kan få lov at være sammen? Og så er der CALLIOPE, den mystiske og frisindede skønhed, som er kommet til New York med ét mål — og flere hemmeligheder, end nogen aner. Imens er der en, som tørster efter hævn, så de gør klogt i at huske, når man bor i de blændende højder, skal man ikke gå for tæt på kanten ... Andet bind i trilogien om tårnet med de Tusinde etager

Statsministerens Løkkeland

Statsministerens Løkkeland ebook ISBN: 9788702081527
Publisher: Gyldendal A/S
Author: Kirsten Jacobsen
Number of Pages: N.A 
File: statsministerens-løkkeland.pdf
Reads: 6009420
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Udtryk. Reklamer

Udtryk. Reklamer ebook ISBN: 9788702008333
Publisher: Gyldendal Uddannelse
Author: Hanne Pedersen
Number of Pages: N.A 
File: udtryk-reklamer.pdf
Reads: 9841440
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Holder du lige øje med mit diadem?

Holder du lige øje med mit diadem? ebook ISBN: 8763824043
Publisher: Rosinante & Co
Author: Julia Lahme
Number of Pages: 272 
File: holder-du-lige-øje-med-mit-diadem.pdf
Reads: 9114020
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Ærlige tanker fra en af landets skarpeste skribenter. HOLDER DU LIGE ØJE MED MIT DIADEM? er en samling af Julia Lahmes allerbedste tekster. HOLDER DU LIGE ØJE MED MIT DIADEM? handler om ligestilling og kønsroller og om, hvordan vi får vores hverdag til at gå op, helt nede blandt nullermænd, cykelhjelme, bleer, indkøbslister og kalenderplanlægning. Den handler om de krav, der stilles til en, der forventes at være voksen. Om de idealer, vi synes, vi skal leve op til – for hvis idealer er det egentlig? Er det vores egne? Vores veninders? Vores mænds? Julia skriver også om at holde op med at ryge. Og om en periode, hvor hun var så stresset, at hun blev diktator i sin elskede familie, fordi hun ikke havde overskud til at lade ting tage den tid, de tager.

19000+ Norwegian - Danish Danish - Norwegian Vocabulary

19000+ Norwegian - Danish Danish - Norwegian Vocabulary ebook ISBN:
Publisher: Soffer Publishing
Author: Jerry Greer
Number of Pages: N.A 
File: 19000-norwegian-danish-danish-norwegian-vocabulary.pdf
Reads: 6003414
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

""19000+ Norwegian - Danish Danish - Norwegian Vocabulary" - is a list of more than 19000 words translated from Norwegian to Danish, as well as translated from Danish to Norwegian.Easy to use- great for tourists and Norwegian speakers interested in learning Danish. As well as Danish speakers interested in learning Norwegian.

Du har kun ét liv

Du har kun ét liv ebook ISBN: 8711410175
Publisher: Lindhardt og Ringhof
Author: Gitte Nielsen
Number of Pages: 256 
File: du-har-kun-ét-liv.pdf
Reads: 8736928
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Gitte Nielsens liv er moderne prinsesseeventyr af de mest dramatiske: fra en opvækst i et almindeligt, dansk forstadsmiddelklassehjem i Rødovre og til at blive international superstjerne på de røde løbere verden over. I selvbiografien går forfatteren helt faretruende tæt på sin Hollywood-karriere og fortæller de bedste (og til tider temmelig pikante) anekdoter fra kulisserne: om sine vekslende ægteskaber og affærer, om sin kræftsygdom, om at leve som luksusluder og om rehab, der tørlagde hende i 2007 og ændrede hendes liv. Og dermed bliver det samtidig en skræmmende ærlig beretning fra alle de mørke sider af et liv i glamour - om de mange private omkostninger, ikke mindst som mor, der følger med hele tiden at flyve efter rampelyset. "Gitte Nielsen - Mit livs historie" er en udviklingshistorie om hver dag at kæmpe for succes og aldrig bukke under. Selv når det står værst til.

Farvel min elskede

Farvel min elskede ebook ISBN: 8771375643
Publisher: Art People
Author: Raymond Chandler
Number of Pages: 286 
File: farvel-min-elskede.pdf
Reads: 3199411
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Philip Marlowe kommer uforvarende på sporet af den iskolde og erotiske Mrs. Lewin Lockridge Grayles historie og indfanges af fascination og afsky i hendes voldsprægede univers, hvor penge både dræber og giver magt. Frivilligt eller ufrivilligt må Marlowe tage turen over slumkvarterer og rigmandsvillaernes strengt bevogtede verden for at nå frem til kriminalitetens bagmænd: en svindler-hypnotisør med et indiansk medium, en korrupt politichef og hvidkitlede gangstere, der spærrer ham inde på et sanatorium og fylder ham med narkotika. Marlowes rute er ”mørk og fuld af blod ...” Nu genudgives Raymond Chandlers berømte noir-krimier om Philip Marlowe; den hårdkogte privatdetektiv, der gør tingene på sin helt egen måde og ikke skyr nogen midler i sin jagt på forbryderne i det mørke og altid regnfulde 1930’ernes Los Angeles. Mord, pengeafpresning, kidnapninger, lyssky forretninger, snuskede hoteller og røgfyldte barer præsenteret i bedste noir-stil. Den lettere fordrukne detektiv, Marlowe, der altid synes at have en cigaret og en rap replik i kæften, opererer blandt dekadente rigmænd, korrupte politifolk og dragende femme fatales og i undergrunden blandt pimps, småsvindlere, håndlangere og andre suspekte typer.

Storyville

Storyville ebook ISBN:
Publisher:
Author: N.A
Number of Pages: N.A 
File: storyville.pdf
Reads: 4354440
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Smuds

Smuds ebook ISBN: 8771088474
Publisher: ArtPeople
Author: Katarina Wennstam
Number of Pages: 384 
File: smuds.pdf
Reads: 2836708
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Smuds er Katarina Wennstams debutroman, som samtidig er første bind i trilogien om mænds vold mod kvinder i det svenske samfund. Jonas Wahl er en dygtig og succesfuld advokat, som har alt. Familie, karriere og en hemmelig last: bordelbesøg. Han lever hele tiden med angsten for at blive afsløret, ikke mindst da han skal kommentere en retssag om trafficking for en tvstation. Hustruen Rebecca aner uråd, men holder på familiens facade og er samtidig en mester i fornægtelsens kunst. Snart begynder tvivlen dog at spøge. Smuds går helt tæt på de nære relationer i ægteskabet, men er samtidig en barsk fremstilling af de forfærdelige forhold for kvinder, der via trafficking er tvunget ind i prostitution.

Amerika under huden

Amerika under huden ebook ISBN: 870213568X
Publisher: Gyldendal A/S
Author: Andreas Fugl Thøgersen
Number of Pages: 213 
File: amerika-under-huden.pdf
Reads: 9982493
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

AMERIKA UNDER HUDEN er en fortælling om et fantastisk, fascinerende og sommetider brutalt land, hvis kultur og identitet på godt og ondt er farvet af spørgsmålet om race og etnicitet. En beretning om en nation bygget på et ideal om frihed og et folk, som gennem historien ofte har indgydt resten af verden håb. Men også et roadtrip ind i et samfund, der ikke har sluppet sin racistiske fortid, og som oveni kæmper med at forholde sig til de brud, en stor spansktalende og asiatisk indvandring fører med sig. På sine rejser rundt i Amerika har journalist Andreas Fugl Thøgersen afsøgt dette dilemma og fået en række centrale stemmer til at sætte ord på, hvad det vil sige at være amerikaner i dag, og til at forklare, hvorfor hudfarve stadig er nøglen til forståelsen af verdens endnu mægtigste land. Andreas Fugl Thøgersen, født 1972 i København. Uddannet journalist. Har desuden en mastergrad (M.A.) i amerikansk politik og journalistik fra Columbia University, The Graduate School of Journalism, i New York City. Har tidligere skrevet om Amerika i bogen ”Amerikanske tilstande – en rejse gennem drømmeland”. Medforfatter til flere bøger, blandt andre ”Man skal gøre en forskel – tanker fra Basra og omegn” om Kaj Vittrup, og ”Vi kan sove i flyvemaskinen” om Ulla Terkelsen.

Boganis jagtbreve og nye jagtbreve

Boganis jagtbreve og nye jagtbreve ebook ISBN: 8702155664
Publisher: Gyldendal A/S
Author: Wilhelm Dinesen
Number of Pages: N.A 
File: boganis-jagtbreve-og-nye-jagtbreve.pdf
Reads: 4245376
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Med deres fine naturstemninger, deres glæde over livet under åben himmel, deres stolte og usnobbede holdning overfor tilværelsen, deres indre glød og forfatterens evne til at iagttage og præcist gengive det iagttagne er "Jagtbreve og nye jagtbreve" blevet klassiske i dansk litteratur.

Sig farvel til dig selv

Sig farvel til dig selv ebook ISBN: 8702102064
Publisher: Gyldendal A/S
Author: Christian Haun
Number of Pages: 168 
File: sig-farvel-til-dig-selv.pdf
Reads: 6268172
 
 DOWNLOAD READ

Summary:

Med sproglig gnist, flaksende intensitet og en mere personlig tone end hidtil, blænder Haun op for tre historier om de ting som ligger tættest på os og samtidig er de mest gådefulde: Familien, børnene og vores egne personligheder. Hendes kappe & maske: I midten af 80 ́erne lever en 11-årig pige et dobbeltliv i en splintret familie og bekæmper en ondskab større end russernes. Løs: En gruppe unge holder juleaften 1999 i Australien. Ti år senere i Danmark, med ægtefæller og børn, kan ingen huske hvordan aftenen egentlig endte. Alt er sandt: En pensioneret ingeniør er tynget af Irak-krigen og tager sin søn med til Mexico, hvor et mareridt venter. Mor/datter, far/søn, mand/kvinde: historierne dykker ned under et stramt opspændt plot og viser en vrede mod infantile guder, hyklerisk voksenhed, planløs krig, men vigtigere: skaber et stille oprør mod den autoritet som vi udøver mod os selv og hinanden med selvbedrag og forsimplinger. Sig farvel til dig selv; sig goddag til livet.